FORTÆLLE KONCERT 

STOP TIDEN

Dansksporget singer/songwriter som på rekordtid med hendes debutalbum "STOP TIDEN" og stærke personlige FORTÆLLEKONCERT er på vej frem, og har slået fast og overbevist os alle om, at disse koncerter er FOR ALLE. En fortællekoncert hvor hun hudløst, åbent og meget ærligt deler ud af en meget stærk livshistorie og hvordan musikken blev hendes redning og der hun søger til, for at finde "helle" og det, der ikke altid kan siges med ord kommer ud i sangskrivningen. Det er ingen tilfældighed at albummet hedder "STOP TIDEN" hun ønsker nemlig, i en travl hverdag at levere en unik koncertoplevelse, hvor der er tid til ro, nærvær, reflektion og fordybelse.


Udgav debutalbum "STOP TIDEN" i nov. 2022 og har allerede i år 2023 præsteret... 

36 FORTÆLLEKONCERTER i 2023

LÆS MERE -  KLIK HER

TV UDSENDELSE

Se udsendelse her

6 SIDERS INTERVIEW i MAGASINET ZOOM

Læs her på side 36

AVISARTIKEL

Læs her

UDNÆVNT TIL AMBASSADØR for

- HEADSPACE DK,

- FOLKEMØDET MENTAL TALK i samarbejde med Mathilde Falch

- Landsforeningen for PTSD ramte - og pårørende 

- FCM SAMFUND, frivillig erhvervsmentor

"Tina har en hel unik evne, til at sætte fokus på mental sundhed, v.h.a. af hendes stærke fortælling og sange rammer hun os lige i hjertekulen og får virkelig skabt stof til eftertanke, derfor er vi glade for at udnævne hendes som vores ambassadør."

MUSIK

BIOGRAFI

Tina Wiberg er ikke helt ny i gamet som sangerinde. Med 15 års erfaring i covernavnet Sanglærken har hun med dette navn en stor berøringsflade/netværk, hvor hun de sidste 15 år har sunget til alle livets begivenheder i form af sang i gave og fællessang.


"SANGLÆRKEN SPRINGER UD AF SKABET OG UDGIVER HENDES DEBUTALBUM I EGET NAVN, TINA WIBERG...

og vister hele DK sin sårbarhed med psykisk sygdom, til alles store overraskelse v.h.a. af hendes musik..."

*artikel i Herning i Folkeblad, nov. 2022  

Ovenstående artikel blev bragt 1 uge forinden RELEASEKONCERT og albumudgivelse og pludseligt tog det hele fart..


UDSOLGT RELEASEKONCERT og medie interesse fra både HERNING FOLKEBLAD, DitVidebæk, RKSK Dagblad, samt TV-UDSENDELSE i TV MidtVest og DR1.

På rekordtid fløj hun afsted på TOUR og har været afsted på FORÅRSTOUR og EFTERÅRSTOUR i det først kommende år som ny upcomming sanger og præsteret hele 36 FORTÆLLE KONCERTER i 2023.

"Jeg tror på at det var meningen, at jeg skulle have lidt psykisk tæsk, så jeg kunne lære, at mærke og bruge alle mine følelser når jeg synger.

Hendes unikke evne til at være med til at sætte ord på det, der er svært og være en inspiration til andre om at åbne op, har følgende organisationer fået øje på...

Hun er en figther og er blevet mødt af spillesteder med, at hendes fortællekoncerter ikke er komercielle nok, men har formået at overbevise os alle om at disse koncerter er FOR ALLE.


Bag det sprudlende smil, gemmer der sig en tankevækkende historie. En fortid med angst, PTSD og ADHD, godt gemt væk når hun drog hele landet rundt som SANGLÆRKEN og sang til alverdens store øjeblikke. Men inde bagved facaden, bagved det store smil og smittende humør, fyldte skammen og ensomheden.. Hun forsøger at gøre op med den jyske tendes som er, at man ikke snakker for meget om sine følelser. Derfor slipper hun nu alle følelserne fri og fortæller ærligt og kærligt om historier fra sit eget personlige følelseskammer.Nu drager hun hele landet rundt med hendes debut album "STOP TIDEN" og veldoseret deler hun historien om sit liv og spiller sange fra hendes album og hun gør det helt naturligt, jordnært og har en hel unik evne til at fange sit publikum med ligeligt følelser og humor formidlet med afsæt i hendes charmerende vestjyske.


Og netop publikum beskriver hende kærligt som en kloning af Niels Hausgaard og Alberte Winding.

HØR HVAD ANDRE SIGER

"..med hendes vestjyske dialekt, evne til at fortælle historier og varme sangstemme ledes man hen til at sammenligne hende med Niels Hausgaard og Alberthe Winding. Skulle hun have to søstre i musikbranchen ville det nok være Annika Aakjær og Rikke Thomsen. En stærk vokal og aftryk hun efterlader efter en koncert."


- Herning Folkeblad

"Jeg kan varmt anbefale Tina og band simpelthen en oplevelse værd og Tina deler hudløst ærlig ud af sit liv og det er noget vi alle kan forholde os til

skønt stemme og stor ros til musik og dygtig kor, sange vi kan nynne med på og reflektere over.

keep on the good work!"


- Bodil Juhl Nielsen, koncertdeltager

"Jeg kan varmt anbefale Tina og band simpelthen en oplevelse værd og Tina deler hudløst ærlig ud af sit liv og det er noget vi alle kan forholde os til

skønt stemme og stor ros til musik og dygtig kor, sange vi kan nynne med på og reflektere over.

keep on the good work!"


- Bodil Juhl Nielsen, koncertdeltager

"Stolt, glad og rørt over dine smukke sange og dit dejlige væsen, du kan, hvad du vil, og du har fundet din vej og den rette af slagsen. Jeg glæder mig til at følge dig og dit skønne band, det bliver godt."


- Tine Nielsen, koncertdeltager

"Tænk sig så lille og et fint menneske, kan rumme så meget og også forstår at formidle det. Vi er stolte af at hun er med til at repræsentere Headspace, som ambassadør!"- Susanne, Regionschef Headspace

"Fedt fedt fedt show med Tina Wiberg og band. Fantastiske tekster, toner og rytmer i dine sange og musik. Og “vibe” helt ud over scenekanten, sjovt og rørende på en gang - Ønsker jer så meget held og lykke på jeres vej."


- Helle Wiberg, koncert deltager

"En fantastisk udgivelses koncert i går. Fantastisk Music, texter, varme og kærlighed som nåede helt

ud over sene kanten. Jeg glæder mig allerede til næste plade."


- Sigurlaug, koncertdeltager

"Tina Wiberg Music, wauw, for en release altså. Du var, som i øvrigt altid, helt ude over scene-

kanten og vi kunne virkelig “mærke” dig.

Det var tydeligt, at du var i hvert lille ord i dine sange og sikke sange…Det er nemt at relatere til dine tekster, for det er næsten, som det føles indeni…derfor; en enkelt tåre i øjenkrogene og en masse anerkendende og genkendende “smil” blev det til, nede fra vores bord…og hey; vi er selvfølgelig allerede begyndt at streame."


- Dorthe Røjkjær, koncertdeltager

"Tusind Tak for en fantastisk release af dit album. Du og dit band gjorde det så godt -Mega

fantastiske sange - jeg er fan!"


- Betina Vestergard, koncertdeltager

"Kæreste Tina Wiberg. Det du og dit hold gjorde idag, var helt fantastiskJeg blev faktisk rigtig rørt og stolt over at kende dig og over hvor vanvittig sej du er. Du er og har altid været en kæmpe fighter, og du skal nok nå det du ønsker medden indstilling du har til tingeneSangene, rytmerne, fortællingerne, lyden og stemningen gik bare op i en højere enhedTusind tak for at lukke os inden for til release af dit skønne, inspirerende og ærlige album. Tak for dig!!Kan kun sige woooooow...Kæmpe tillykke med det."


- Malene Brændgård, koncertdeltager

"Wow Tusind tak for en fantastisk koncert. Du kan hvad du vil, du ved hvad der skal til”og det er du et levende bevis på."


- Torey, koncertdeltager

"Var til koncert med Tina Wiberg og band på spillestedet generator og det var fuldkommen fantastisk smukke sange, fede rytmer, rørende tekster. En dejligt oplevede hvor man fik små anekdoter fra Tinas liv som gjorde det meget nærværende Skal helt sikkert opleve Tina igen."
- Heidi Baltzer, koncertdeltager

"Det var en rigtig go oplevelse...super gode sange med mening og dybte i. I gjorde det godt alle 5

Sangene er lyttet på idag på Spotify."


- Rie Christensen, koncertdeltager

GALLERI

SKOLER - ARBEJDSPLADSER - ORGANISATIONER..

Temadage. Skab fokus & forståelse

V.h.a. hendes meget ærlige fortællekoncerter giver hun andre én at spejle sig i, inspiration og håb!

"HAR DU SELV HAFT DET SVÆRT OG GÅET MED DET ALENE ?"............................. 80% JA 

"EFTER FORTÆLLE KONCERTEN, HAR DU HAFT MERE MOD PÅ AT

ÅBNE OP, HVIS DU HAR HAFT DET SVÆRT ?" ........................................................... 80% JA  

Spørgeundersøgelse fra FORÅRSTOUR på bl.a. efterskoler og gymnasie....................................

SPØRGEUNDERSØGELSE

Efter hvert besøg på en skole, udsendes der en spørgeundersøgelse, som besvares anonymt. Opdateres løbende i takt med, at flere skoler besøges. Nedenstående er data fra 2 efterskoler, svarende til et elevantal på 250.


"HAR DU SELV HAFT DET SVÆRT OG GÅET MED DET ALENE ?"