FORTÆLLE KONCERT 

Oplev en FORTÆLLE KONCERT, hvor du mærker at man rykker lidt nærmere hinanden.

Krydret med vestjysk humor og med følsomme og stærke emner, bliver der skabt en intim atmosfære.

FORTÆLLE KONCERT 

Dansksporget singer/songwriter som på rekordtid med hendes debutalbum og stærke personlige FORTÆLLE KONCERT er på vej frem, og har slået fast og overbevist os alle om, at hun kæmper for at skabe fokus på “mental trivsel” og at disse koncerter er FOR ALLE, for "alle kender vi til en søster, mor, kollega eller nabo som har haft det svært." Hun har en hel naturlig

evne til, at sættegang i desamtaler, der nogen gange kan være svære at få begyndt på.

Hendes debut album udkom først i november 2022 og hun har allerede vist at hun kan nå både de unge,

det mere modne og det ældre publikum og har optrådt både på spillesteder, folke - og temamøder,

private arrangementer, efterskoler og uddannelsesinstitioner.


En del omtale i aviser, Herning Folkeblad, Dit Videbæk, Ringkøbing Skjern Dagblad.

TV udsendelse på TVMidtVest, samt radio afspilning i Radio Rkb. 

Nyudnævntsom landets førsteMUSIK AMBASSADØR for HEADSPACE DK

Publikum beskriver hende kærligt som en kloning af Alberte Winding og Niels Hausgård. Med hendes vestjyske dialekt og humor har hun en evne til at performe og gøre enhver koncert ganske personlig og lukker alle ind i et univers af følelser. Hun befinder sig et sted i livet, hvor hun ønsker at levere mere end blot et upbeat popnummer. Hun ønsker at røre og bevæge folk og at skabe et nærværrende rum til at filosofere over livet.

"Hun formår at skabe et livligt rum, hvor hun virkelig kommer ud over scenekanten og berører vigtige emner, både de store følelser og lattermusklerne. Et naturtalent. Hun bliver spændende at følge."

MUSIKERE

Når du booker Tina Wiberg, vil hun ud fra opgaven have én, flere eller alle med, al afhængig af setuppet. 

Markus Kjeldsen

Pianist


Markus er en meget dygtig og indlevende pianist, som også ligger en smuk korstemme. I en alder af blot 15 år, hvor han gik på talentlinjen i Holstebro, blev han spottet og begyndte sin professionelle musikkarriere og har spillet med flere store og mindre navne og i både ind- og udland. 


Erfaring både som pianist, kapelmester og komponist med flere anerkendte danske og internationale artister, diverse festbands, men også som underviser, producer, teater musiker og musikalsk rådgiver for upcomming artister.


Markus er også den primære musiker, som Tina både har med når hun er ude i landet og spille fællessang, overrasker med sanggaver og så er han en vigtig brik og med i hendes originale musik hvor han ligeså er med til at komponere musikken.

Christian Thorstensen

Guitarist


Nærmere info kommer snarest..


Christian er en knald dygtig musiker, som både mestrer guitar og bas. En humørfyldt musiker, hvis energi smitter og ligeså indehaver af en lækker vokal/kor. Han er en del af Tina Wibergs original musik.