FORTÆLLE KONCERT 

Dansksporget singer/songwriter som på rekordtid med hendes debutalbum og stærke personlige FORTÆLLE KONCERT er på vej frem, og har slået fast og overbevist os alle om, at hun kæmper for at skabe fokus på “mental trivsel” og at disse koncerter er FOR ALLE, for "alle kender vi til en søster, mor, kollega eller nabo som har haft det svært." Hun har en hel naturlig evne til, at sætte gang i de samtaler, der nogen gange kan være svære at få begyndt på.

Hendes debut album udkom først i november 2022 og hun har allerede vist at hun kan nå både de unge, det mere modne og det ældre publikum og har optrådt både på spillesteder, folke - og temamøder, private arrangementer, efterskoler og uddannelsesinstitioner.


En del omtale i aviser, Herning Folkeblad, Dit Videbæk, Ringkøbing Skjern Dagblad. TV udsendelse på TVMidtVest,

samt radio afspilning i Radio Rkb. Nyudnævnt som landets første MUSIK AMBASSADØR for HEADSPAC

Publikum beskriver hende kærligt som en kloning af Alberte Winding og Niels Hausgård. Med hendes vestjyske dialekt og humor har hun en evne til at performe og gøre enhver koncert ganske personlig og lukker alle ind i et univers af følelser. 

"Hun formår at skabe et livligt rum, hvor hun virkelig kommer ud over scenekanten og berører vigtige emner, både de store følelser og lattermusklerne. Et naturtalent. Hun bliver spændende at følge."

FORTÆLLE KONCERTEN er for alle.. 

Hun spiller både på landets spillesteder, private arrangementer, til folkemøder, på biblioteker, landets efterskoler og uddannelsesinstituitioner og rammer både de unge og de ældre med hendes stærke historie og sigende tekster.

LYT TIL MUSIKKEN