MERCHANDISE

EN HYLDEST TIL KVINDERNE I MIT LIV

De 4 kvinder på billedet ovenfor er nogle af de mennesker, der har været der for mig i mit liv!På printet står der:


JEG SER DIG

"PSYKISK SYGDOM SMITTER IKKE - DET GØR TABU"


Jeg drømmer om, at denne T-shirt både er til pårørende og den som kæmper og, at vi sammen kan skabe fokus og nedbryde tabu.


At man som pårørende kan vise sin omsorg og opbakning. Det kan være svært helt at forstå, hvordan det kan føles, at have det psykisk svært, men det er uvurderligt vigtigt at vise at "JEG SER DIG" jeg er her for dig, lytter og støtter så du ikke føler dig alene. For ENSOMHED og skam kan fylde utrolig meget.


At hvis man kæmper, at man med denne T-shirt, kan mærke ET STORT FÆLLESSKAB og OPBAKNING og måske kan dét, at bære denne T-shirts være første skridt på vejen til at åbne op og stå frem.T-shirten findes i 4 forskellige modeller

i str. S + 6xXL

T-shirten kr. 179 kr. 

Muleposen kr. 99 kr.

Når du køber en T-shirt støtter du med 20 kr. til HEADSPACE

Tyrkis print på

hvid eller sort T-shirt

Lyserød print på

hvid eller sort T-shirt

Det samme gælder for muleposen.


Inspirationen bag T-shirten og muleposerne, kommer sig af, at jeg i mit liv har mødt mennesker, som har været berøringsangste i samtalen om psykisk sygdom og det startede en ILD INDENI MIG.

Jeg er stærkere i dag og det hjælper mig at være åben og ærlig om min psyke, FOR DET ER MIG og det føles fantastisk at stå 100% ved mig selv.


Men hvordan skal andre, som ikke er lige så stærke endnu, turde at åbne op af frygt for dømmende kommentarer og ikke at blive mødt med varme, empati og omsorg.


Jeg ved af egen erfaring, hvor ødelæggende det har været for mig psykisk, at gå ene og alene og bære rundt på alle mine tanker og følelser, hvor ensom jeg har følt mig og dengang SAVNET ET FÆLLESSKAB, NOGEN AT SPEJLE MIG I, NOGEN SOM ENTEN FORSTÅR eller ER DER FOR EN.