Udnævner Tina Wiberg som

Dansksproget singer/songwriter som på rekordtid har slået fast og overbevist os alle om, at hun kæmper for at skabe fokus på “mental trivsel” med hendes stærke og meget personlige FORTÆLLE KONCERTER.

“Jeg er utrolig stolt af dette samarbejde. Selv har jeg manglet nogen i mit liv at spejle mig i og snakke med og jeg synes HEADSPACE gør et fantastisk arbejde."

TINA WIBERG sætter fokus på MENTAL TRIVSEL

Spiller både på flere af landets spillesteder, folkemøder, private arrangementer, psykiatri afd., på efterskoler, uddannelsesinstituitioner - ALT og har bevist at disse koncerter egner sig FOR ALLE for "alle kender vi til en søster, mor, kollega eller nabo som har haft det svært." Hun har en hel naturlig evne til, at sætte gang i de samtaler, der nogen gange kan være svære at få begyndt på.

Poul Nyrup Rasmussen mistede sin datter til selvmord og stiftede "Det Socieale NEtværk." Senere stiftede han ligeså HEADSPACE som han ligeså er protektor for. Headspace er det største, landsdækkende forebyggende og mentalt sundhedsfremmende civilsamfundstilbud for unge mellem 12-25 år, som oplever udfordringer relateret til deres mentale sundhed.