KONTAKT 

Udfyld venligst nedenstående kontaktformular med tilstrækkelige kontaktoplysninger således, at vi kan behandle din sag bedst muligt

 
 
 
 
 
 
 
 
 

PRESSE MATERIALE

Til brug efter booking. Du finder både PR fotos og PR-tekst.

Pressetekst - Tina Wiberg (trio) 2023


Den vestjyske sangskriver Tina Wiberg drager ud på landevejene og med sig har hun sit fuldlængde album "Stop Tiden" og sit yderst velspillende trio bestående af Markus Kjeldsen på klaver og kor samt Christian Thorstensen på guitar og kor, begge 2 rutinerede og professionelle musikere med erfaring fra både ind -og udland.


Tina Wiberg fremfører FORTÆLLE KONCETER, hvor man vil opleve nærvær og et rum der skabes til eftertænksomhed med både stærke og relaterbar emner krydret med vestjysk humor. Publikum sammenligner hende kærligt med en kloning af Alberte Winding og Niels Hausgård.


Hun formår at komme ud over scenekanten med sine finurlige fortællinger og charmerende jyske dialekt, skabes der en helt særlig atmosfære. 


I 10 år har hun kæmpet med psyken og mærket, hvor svært det kan være at snakke om. I hendes dansksprogede sange, berører hun flere vigtige emner, men på en tilpas afbalanceret måde. Hun forsøger at gøre op med den jyske tendes som er, at man ikke snakker for meget om sine følelser. Derfor slipper hun nu alle følelserne fri og fortæller ærligt og kærligt om historier fra sit eget personlige følelseskammer.


Tina Wiberg er i 2022 sprunget ud i eget navn og udgav i sen-efteråret ´22 sit debut album og oplevede ved release-koncerten overvældende FULDT HUS.

På rekordtid er Tina Wiberg med hendes debutalbum og stærke personlige FORTÆLLE KONCERT på vej frem og har slået fast og vist at hun både kan nå de unge, de med modne samt det ældre publikum og at disse koncerter egner sig for ALLE for;

"Alle kender vi til en mor, bror, ven eller kollega som har haft det svært og vil med denne koncert kunne relatere og finde et fællesskab."


En del omtale i aviser, Herning Folkeblad, Dit Videbæk, Ringkøbing Skjern Dagblad. TV udsendelse på TVMidtVest samt radio afspilning i Radio Rkb.


Hun har netop indgået samarbejde med HEADSPACE og er ligeså blevet udnævnt som landets første MUSIK AMBASSADØR for HEADSPACE Danmark.


2023 bliver et spændende musikår for den opkommende kunstner - gå ikke glip af en jordnær og aktuel koncert oplevelse med Tina Wiberg og hendes velspillende trio.