FORTÆLLE KONCERT 

STOP TIDEN

En hel særlig koncertform, hvor musik og historie forenes. Dansksporget singer/songwriter som på rekordtid med hendes debutalbum "STOP TIDEN" og stærke personlige FORTÆLLEKONCERT er på vej frem, og har slået fast og overbevist os alle om, at disse koncerter er FOR ALLE.


En fortællekoncert hvor hun hudløst, åbent og meget ærligt deler ud af en meget stærk livshistorie om, hvordan musikken blev hendes redning og det hun søger til, for at finde "helle" og det, der ikke altid kan siges med ord kommer ud i sangskrivningen. En kvindelig artist, som formår at træde jordnært ind på scenen og med sin vestjyske og ligetil ogcharmerende væsen, får os alle til atføle os hjemme i hendes selskab.


Publikum sammenligner hende kærligt som en kloning af Niels Hausgaard og Alberte Winding og spår en fremtid som en spirende ny folkekær dansksporget sanger/sangskriver.

Med FORTÆLLEKONCERTEN "STOP TIDEN" inviterer hun publikum på en rejse gennem personlige fortællinger og hjertevarm musik. Med sit debutalbum "STOP TIDEN" har hun allerede vundet manges hjerter og bevist, at hendes optrædener rører sjælen. Med sin stemme som ledetråd deler hun åbenhjertigt sin intense livshistorie og forklarer, hvordan musikkens magi har været en bærende kraft i svære tider.


En sådan koncert er en særlig chance for at sætte tiden på pause, dykke ned i tilstedeværelsen og finde roen, der så let forsvinder i hverdagens larm.


Grib chancen for at opleve Tina Wiberg også bedre kendt i det midt- og vestjyske som Sanglærken når hun, efter 16 år i branchen og gennemsnitligt 200 årlige koncerter, tager landet rundt med denne stærke og bevægende fortællekoncert. Et bevis på, hvordan man kan udtrykke sig gennem musikken, når ordene kommer til kort!

FORTÆLLEKONCERTER

Se SPØRGEUNDERSØGELSE

vedr. unges trivsel, indhentet efterfortællekoncerter på flere af landets efterskoler, HHX, gymnasier i 2023

Hun er en figther og er blevet mødt af spillesteder med, at hendes fortællekoncerter ikke er "komercielle" nok, men har formået at overbevise os alle om at disse koncerter er FOR ALLE.


Bag det sprudlende smil, gemte der sig en tankevækkende historie. En fortid med angst, PTSD og ADHD, godt gemt væk når hun drog hele landet rundt som SANGLÆRKEN og sang til alverdens store øjeblikke. Men inde bagved facaden, bag ved det store smil og smittende humør, fyldte skammen og ensomheden. Hun forsøger at gøre op med den jyske tendes som er, at man ikke snakker for meget om sine følelser. Derfor slipper hun nu alle følelserne fri og fortæller ærligt og kærligt om historier fra sit eget personlige følelseskammer.

"Jeg tror på at det var meningen, at jeg skulle have lidt psykisk tæsk, så jeg kunne lære, at mærke og bruge alle mine følelser når jeg synger..."

Læs hele historien...

+ 90 FORTÆLLEKONCERTER

afholdt i hele landet i 2023 og 2024

TV UDSENDELSE

Se udsendelse her

6 SIDERS INTERVIEW i MAGASINET ZOOM

Læs her på side 36

AVISARTIKEL

Læs her

UDNÆVNT TIL AMBASSADØR

- HEADSPACE DK

- FOLKEMØDET MENTAL TALK i samarbejde med Mathilde Falch

- Landsforeningen for PTSD ramte - og pårørende 

- FCM SAMFUND, frivillig erhvervsmentor

"Tina har en hel unik evne, til at sætte fokus på mental sundhed, v.h.a. af hendes stærke fortælling og sange rammer hun os lige i hjertekulen og får virkelig skabt stof til eftertanke, derfor er vi glade for at udnævne hendes som vores ambassadør."

LYT MUSIK

NYT ALBUM

..på vej og releastour i ´25

HØR HVAD ANDRE SIGER

"Tænk sig så lille og et fint menneske, kan rumme så meget og også forstår at formidle det. Vi er stolte af at hun er med til at repræsentere Headspace, som ambassadør!"- Susanne, Regionschef Headspace

"Tina Wiberg Music, wauw, for en release altså. Du var, som i øvrigt altid, helt ude over scene-

kanten og vi kunne virkelig “mærke” dig.

Det var tydeligt, at du var i hvert lille ord i dine sange og sikke sange…Det er nemt at relatere til dine tekster, for det er næsten, som det føles indeni…derfor; en enkelt tåre i øjenkrogene og en masse anerkendende og genkendende “smil” blev det til, nede fra vores bord…og hey; vi er selvfølgelig allerede begyndt at streame."


- Dorthe Røjkjær, koncertdeltager

"Fedt fedt fedt show med Tina Wiberg og band. Fantastiske tekster, toner og rytmer i dine sange og musik. Og “vibe” helt ud over scenekanten, sjovt og rørende på en gang - Ønsker jer så meget held og lykke på jeres vej."- Helle Wiberg, koncert deltager

"Kæreste Tina Wiberg. Det du og dit hold gjorde idag, var helt fantastiskJeg blev faktisk rigtig rørt og stolt over at kende dig og over hvor vanvittig sej du er. Du er og har altid været en kæmpe fighter, og du skal nok nå det du ønsker medden indstilling du har til tingeneSangene, rytmerne, fortællingerne, lyden og stemningen gik bare op i en højere enhedTusind tak for at lukke os inden for til release af dit skønne, inspirerende og ærlige album. Tak for dig!!Kan kun sige woooooow...Kæmpe tillykke med det."


- Malene Brændgård, koncertdeltager

"..med hendes vestjyske dialekt, evne til at fortælle historier og varme sangstemme ledes man hen til at sammenligne hende med Niels Hausgaard og Alberthe Winding. Skulle hun have to søstre i musikbranchen ville det nok være Annika Aakjær og Rikke Thomsen. En stærk vokal og aftryk hun efterlader efter en koncert."


- Herning Folkeblad

"Jeg kan varmt anbefale Tina og band simpelthen en oplevelse værd og Tina deler hudløst ærlig ud af sit liv og det er noget vi alle kan forholde os til

skønt stemme og stor ros til musik og dygtig kor, sange vi kan nynne med på og reflektere over.

keep on the good work!"


- Bodil Juhl Nielsen, koncertdeltager

"Var til koncert med Tina Wiberg og band på spillestedet generator og det var fuldkommen fantastisk smukke sange, fede rytmer, rørende tekster. En dejligt oplevede hvor man fik små anekdoter fra Tinas liv som gjorde det meget nærværende Skal helt sikkert opleve Tina igen."
- Heidi Baltzer, koncertdeltager

"En fantastisk udgivelses koncert i går. Fantastisk Music, texter, varme og kærlighed som nåede helt ud over sene kanten. Jeg glæder mig allerede til næste plade."


- Sigurlaug, koncertdeltager

TOURPLAN

"Wow Tusind tak for en fantastisk koncert. Du kan hvad du vil, du ved hvad der skal til”og det er du et levende bevis på."


- Torey, koncertdeltager

"Tusind Tak for en fantastisk release af dit album. Du og dit band gjorde det så godt -Mega

fantastiske sange - jeg er fan!"


- Betina Vestergard, koncertdeltager

GALLERI

BOOKES fortællekoncerterne også til


- ARBEJDSPLADSER for at skabe fokus på et godt og sundt arbejdsmiljø...

- SKOLER - EFTERFSKOLER - UDDANNELSESinstitutioner for at være med til at forebygge og finde mod og inspiration til at åbne op om det svære..

- JOBCENTRE - FORENINGER - ORGANISATIONER som arbejder med specialområdet og ønsker at få viden, læring og indsigt..

Som AMBASSADØR...

Temadage om MENTAL SUNDHED

- skab fokus & forståelse

V.h.a. hendes meget ærlige fortællekoncert giver hun andre én at spejle sig i, inspiration og håb!

NEDENSTÅENDE 3 ORGANISATIONER fik øje på hendes jordnære og samtidig dragende evne til, via musikken og hudløst ærlige fortællinger at inspirere men også lykkes med at få samtalerne i gang, om det svære, som var det, det mest naturlige..

Læs hele historien...

"HAR DU SELV HAFT DET SVÆRT OG GÅET MED DET ALENE ?"............................. 80% JA 

"EFTER FORTÆLLE KONCERTEN, HAR DU HAFT MERE MOD PÅ AT

ÅBNE OP, HVIS DU HAR HAFT DET SVÆRT ?" ........................................................... 80% JA  

Spørgeundersøgelse fra FORÅRSTOUR på bl.a. efterskoler og gymnasier i 2023........................

SPØRGEUNDERSØGELSE

Efter hvert besøg på en skole, udsendes der en spørgeundersøgelse, som besvares anonymt. Opdateres løbende i takt med, at flere skoler besøges. Nedenstående er data fra 2 efterskoler, svarende til et elevantal på 250.

"HAR DU SELV HAFT DET SVÆRT OG GÅET MED DET ALENE ?"