SANG I GAVE

Mit navn er Tina, men måske du bedre kender til SANGLÆRKEN. I godt 16 år har jeg hjulpet både brudepar, med at blive sunget op ad kirkegulvet, til bisættelser med en personlig sang som afsked, til fødselsdage, gæster m.fl. med at overraske med en sang efter eget valg.

16 ÅRS ERFARING

i at overraske med 1 - 3 sange i gave..

DU BESTEMMER SANGEN

Så det bliver så personligt som muligt..

MEDBRINGER TRÅDLØS UDSTYR

Derfor tager det kun 1 min. at stille op..

ANKOMST

15 min. før og lister uset ind..

MUSIKERE

Jeg på vokal og min guitarist..

Kan bookes både til fester, som supplement til talen.

Til brylluppet, hvor bruden kan synges op ad kirkegulvet, eller hvor forældre ønsker at overraske brudepar efter deres "JA" i kirken med en sang, til konfirmation, fødselsdage, men også til at tage et personligt og sidste afsked med en sang til bisættelser, mulighederne er mange..

Over +500 VIDEOér og ANMELDELSER på facebook

GALLERI

DER VAR ENGANG EN PIGE...


Som kom fra landet, helt ude vest på. Hun sang fra morgen til aften. Hun sang når hun cyklede til og fra skole. Hun nynnede i timerne. Hun gik til skolekor og optrådte til familieaftener som lille. Når hun kom hjem fra skole og skulle i kostalden, så sang hun så højt hun kunne i den fantastiske akustik for samtlige 150 malkekvæg. Hun drømte om at blive sanger, men folk grinte af den lille landsby pige med alt for store armbevægelser og drømme.


På efterskolen sang hun i band og medvirkede i musicals. På arbjedsmarkedet kendetegnede man hende som nynneren. 


Da så hendes storesøster skulle giftes, ville hun gøre noget andet end en traditionel tale. Hun ville gøre det hun elskede allermest for den hun elskede allermest. Hun ville rejse sig op og synge en sang i gave til bryllupsfesten. Men hun var nervøs, følelserne fyldte, maven slog knuder, hænderne rystede og vejret var knapt, men hun klarede det. 


Senere samme aften, kom en af gæsterne til brylluppet og spurgte om hun ikke ville synge hende op ad kirkegulvet om 14 dage. 


Lidt rystet over at man havde synes det var godt nok, takkede hun "JA" til udfordringen.


Det blev starten for godt 15 år siden. Folk begyndte at kende til den unge pige fra landet med stemmen. Man begyndte at anbefale hende og et stort netværk voksede. Hun blev efterspurgt til at hjælpe med at overraske med en sang i gave til bryllupper, fødselsdage og begravelser. Og i takt med at hun kom mere og mere ud og synge og fik mere erfaring, lærte hun at tackle hendes store følelser og istedet bruge dem i at fortolke sangene på stærkeste vis.


En facebookside blev oprettet på opfordring fra en kunde, for bedre at kunne finde frem til hende. Mere og mere det rygtedes, hvem denne kvinde mon var. En optræden med NEPHEW, synge på landsdækkende TV til VM i boksning 3 år i træk, FÆLLESSANG årligt i knap 40 byer, og nu udgivet album..


Og i dag kan den lille ukendte pige fra landet leve af hendes drøm som musiker. Og hvor hun ELSKER det! Hun elsker nemlig at synge og sprede glæde på hendes vej..